VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIUVREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Florian Simionescu

CEO @ Integrisoft
Întreabă-mă despre:
#management
#technology
#business
Florian Simionescu, CEO Integrisoft & Președinte Smart Alliance Innovation Technology Cluster
Florian Simionescu este absolvent al Universității Politehnica București și la bază este un manager pasionat, care de peste 20 de ani își urmează visul de a construi un sistem software integrat, bazat pe tehnologie web. Florian este lider inspirațional pentru echipa sa, pe care o prețuiește, o consultă permanent și o pune pe primul loc atunci când ia cele mai importante decizii în companie.
Spiritualitatea este un element important în viața sa și toți cei care îi sunt alături în Integrisoft, beneficiază de îndrumare și un sfat obiectiv și cald, ori de câte ori au nevoie. A crescut o echipă stabilă, într-o companie care s-a dezvoltat în 20 de ani, de la 3 angajați la peste 100 de colegi care împreună, livrază cele mai bune soluții de digitalizare a instituțiilor din administrația publică.
De curând a preluat “cârma“ cluster-ului Smart Alliance, motivat fiind de convingerea că parteneriatele între companii specializate pe diverse nișe, pot da naștere unor proiecte de excelență în IT.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram