VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIUVREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU

Mădălina Stănescu

CEO @ Optimized
Întreabă-mă despre:
#eCommerce
#SEO
#digital marketing
Mădălina Stănescu are o experiență de peste 12 ani în domeniul eCommerce și paid advertising. Este consultant în digital marketing și până să fondeze agenția Optimized, a lucrat pentru Google, unde a devenit Trainer Certificat Google, susținând peste 100 de seminarii și traininguri antreprenorilor, studenților și persoanelor din agențiile de publicitate. Totodată, Mădălina este cofondatoarea 3Pitici.ro, care în ultimii 7 ani a reușit să ajungă unul dintre cele mai importante magazine online din categoria Baby Toys.
În prezent conduce Optimized, agenție de performance marketing. Optimized este agenție specializată în campanii PPC (Google Ads, Facebook Ads, Instagram Ads, YouTube Ads, Bing Ads etc) pentru eCommerce. Aceasta și-a propus să aducă rezultate pentru companiile și magazinele online care își doresc să se dezvolte, concentrându-se în special pe PPC marketing, dar și pe consultanță pentru afacerile care deja au o echipă de marketing, dar au nevoie de un refresh în strategia și modalitățile de promovare.
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram