VREAU SĂ MĂ ÎNSCRIUVREAU SĂ MĂ ÎNSCRIU
Sambata | 20 martie
Duminica | 21 martie
09:00
1h
Bun venit la Innovation Labs 2021 Iasi ONLINE Hackathon
Verificați echipamentul, configurați-vă laptopul și hai la o cafea virtuala
10:00
30min
Intro
Ce se intampla de fapt?
10:30
1h
Sesiune de pitching
Pitch-urile dureaza 60s. 
11:30
2h
Start Crowd Vote!
Creați-vă prezentare în Miro și prezentați-l pe Discord pentru a atrage cât mai multe voturi posibil.
13:30
30 min
Pauza de masa
Sperăm că masa de prânz va ajunge în orice secundă acum.
Ce ai mânca în spațiu?
14:00
15 min
Anunțarea echipelor care vor intra în Hackathon
Avem echipajele care vor intra inHackathon! Luați-vă cafeaua și haideți să facem asta!
14:15
15min
Start Hackathon!
Ești gata să pleci pentru o aventură uimitoare?
14:30
1h 30min
Găsește-ți mentorii și coechipierii
Programați sesiuni de mentorat și recrutați noi membri
în echipajul dvs. dacă vă lipsesc unele abilități în interiorul echipei.
16:00
1h 30min
Sesiunea de mentorat #1
Programați sesiuni de mentorat și recrutați noi membri
în echipajul dvs. dacă vă lipsesc unele abilități în interiorul echipei.
19:30
1h 30min
Pauza
Ce se intampla de fapt?
21:00
2h
Sesiunea de mentorat #2
A doua șansă de a obține informații despre ideea dvs. Nu lipsiți
23:00
2h
Work Work Work
Adună-ti echipa si continuă să muncești pentru #makeitreal
09:00
1h
Tech Demo
Ne vedem cu juriul sa iti prezinti produsul la care ai lucrat
10:30
1h 30min
Sesiunea finală de pitching
Să ai slideurile si prezentarea pregătite pentru a pitchui și răspunde întrebărilor de la juriu.
13:00
30 min
Deliberarea juriului
Emoțiile ating un nivel record.
13:30
10 min
Anunțarea echipelor câștigătoare
Felicitări tuturor membrilor echipajului nostru!
crossmenu linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram